Вертикална затворена машина за аеробна ферментация Проект Cases-Cason

2023-04-07

1. Проект Чунцин Улонг

Проектът се намира в Wulong City, Chongqing. Фекалиите, събрани в градската зона, се третират с водно съдържание от около 70% - 75% (което може да се тества специално). Възприет е затворен процес на ферментация и са проектирани и използвани шест ферментационни резервоара, включително предварително смесване на материала отпред, транспортиране на материал и хидравлично оборудване за включване и изключване.Новият микробферментациятехнология without adding auxiliary materials can be realized, and the powdered organic fertilizer produced meets the national standards.

2.CP Китайски проект

Този проект се намира в демонстрационния парк Dongying Modern Animal Husbandry Demonstration Park, провинция Шандонг. Това е поддържащата конструкция на проекта за третиране на оборски тор за фермите за разплод и угояване на CP (Dongying) Pig Industry Co., Ltd. Мащабът на отглеждане е 6600 свине майки за разплод и 62 000 прасета за угояване. „Комбинацията от отглеждане и отглеждане“ се използва за третиране на оборския тор, генериран от отглеждането на свинете. Остатъкът от оборски тор след разделяне на твърдо-течно състояние се използва за производство на органичен тор за земеделски земи следвисокотемпературна аеробна ферментация.

3. Проект „Нова надежда“.

Фирмата многократно е предприела монтаж и пускане в експлоатация нанарезервоар за ферментацияпроект на New Hope Group, завърши повече от 20 проекта, включително Sichuan Yanting Project, Guangxi Nanning Wuming Project, Guangxi Chongzuo Project, Anhui Suixi Project и Vietnam New Hope Project, и спечели единодушни похвали от клиенти.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy